Фондация "Мечти без граници" е регистрирана на 02.12.2016 година с булстат: 177117088 от Михаел Сладкаров. 

 

Фондацията е фокусирана върху повишаването на общата култура на обществото като подпомага личностната реализация и социалната интеграция, използвайки иновативни и интерактивни методи

 

Проектът цели да образова и повиши общата култура на гражданското общество, като подпомага личностната реализация и социалната интеграция,  използвайки иновативни и интерактивни методи. 

 

Платформата mechtanie.com предлага безплатно обучение чрез текст и видео на специфични тематики - основно такива с артистична насоченост; напр. за изработка на костюми, реквизит, сценично поведение, изрисуване на елементи от декор, гримиране, обработване на перуки и много други. Възможностите са неограничени. Всеки човек има различен талант, като в повечето случаи изобщо не подозира за него. Чрез забавление като излизане на сцена и влизане в роля, хората се сблъскват с необходимост да научават нови неща. Пресъздават се светове, опознават се детайлно различни култури. 

 

Знанията в артистични насоки помагат в живота както чисто личностно, така и професионално. Целим да събираме на едно място хората, те да се запознават и общуват помежду си. По този начин да обменят опит, да се социализират и най-добрите да се подготвят за световната сцена. Проектът има изградени партньорски взаимоотношения с някои световни косплей организации, към които да препращаме български представители. Те се състезават за европейски и световни титли, както и за професионално развитие в този сектор.